Få visum til Thailand

Visum til Thailand

Denne side indeholder affiliate links. Det vil sige at hvis du klikker på dem og køber noget tjener vi en lille smule. Dette koster ikke dig noget men gør vi kan fortsætte med at hjælpe dig gratis.

Vil du søge visum til Thailand hjemmefra eller have det i lufthavnen? Thailand har et lidt kompliceret visumsystem hvis du altså har et behov for mere end den almindelige turist.

Det er rigtig vigtigt at du tager denne information på denne side med et gran salt for den 100% gældende og nuværende information kan kun findes på Thailands ambassades hjemmeside – de er de eneste som altid er helt opdaterede.

30 dages visumfrit

Hvis du flyver til Thailand, får du 30 dage visumfrit ophold. Det vil sige du kan nu opholde dig i Thailand i 30 dage, hvilket for de fleste også er nok. Vær opmærksom på stramninger i det såkaldte visa-run.

De 30 dage visum frit gælder ubegrænset ved indrejser med fly. Rejser du derimod over land eller vand gælder det kun to gange per år. Ifølge Thailands immigration kan du højst genindrejse og opholde dig i Thailand i samlet 90 dage, inden for en periode på 6 måneder. Der er dog mange som har været der i fuld tid ved at flyve ud og ind.

Vi kan lave den perfekte rejserute til Thailand for dig.

Vil du blive i Thailand mere end de 30 dage, har du forskellige muligheder.

Få et 60-dages visum til Thailand hjemmefra

Det nemmeste hvis du gerne vil være i Thailand, mere end de 30 visumfrie dage, er at søge visum hjemmefra eller i et af Thailands nabolande. Særligt Vietnam, Cambodja og Laos er populære. Du kan søge om optil 60 dage.

Herefter kan du søge 30 dages forlængelse i Thailand og dermed være i landet 90 dage uden problem eller udrejse.

Skal vi hjælpe dig med en rigtig lang rejse til Thailand?

Krav om fly ud af landet

Det er et officielt krav, til de 30 dage visumfrit, at du har en rejse ud af landet. Det håndhæves ikke altid, men du kan nægtes indrejse. Derfor vil vi råde dig til enten have en returbillet, indenfor de 30 dage, eller købe en billig billet til et naboland. De kan fås for 150-250 kr. og bruges eller smides ud. Den anden mulighed er at købe en dyrere billet som kan ændres eller annulleres. Nogle har haft held med busbilletter ud af Thailand, men det er op til immigrationsmedarbejderen i lufthavnen.

Har du penge nok til Thailand?

Det kan blive krævet at du kan bevise du har råd til at opholde dig i Thailand. Det er ikke de store mængder penge man skal have, men man skal fremvise bankpapirer på, at man har 10.000 baht for en person eller 20.000 baht for en familie – hvilket svarer til omtrent 2.100 og 4.200 kr.

Hvad koster et visum til Thailand?

Et turistvisum for en dansker købt i Danmark til Thailand for 60 dages visum, koster 250 kr. Se den thailandske ambassade for detaljer om hvad du skal udfylde og indsende.

visum

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tre muligheder for din rejserute

Skræddersyet rejserute

Lang rejserute

Ændring til en rejserute