Det bedste i Vietnam til en fornuftig pris

Vietnam fra nord til syd

Vietnam fra nord til syd på komfort-niveau, en rejserute vi har sammensat til dig. Det er 14 dage, hvor du får det bedste af det bedste i Vietnam. Vi har fundet hoteller, transport, ture og de bedste steder i Vietnam ... så skal du bare booke delene.
Vi kan hjælpe med ændringer hvis du har brug for det.

En rejserute til Vietnam

Oplev Vietnam fra nord til syd

Den mest klassiske rejserute til Vietnam - med god komfort

Vi har arbejdet på at lave den klassiske rejserute, Vietnam fra nord til syd på komfort-niveau. Vi har lavet en version, som skyder godt mellem luksus og backpacker (men dem kan vi også lave til dig).
I nord er det levende, traditionelle, moderne og klassiske Hanoi og rundt om, findes nogle af Vietnams største seværdigheder. Halongbugten er et must på enhver rejse til Vietnam med magiske, fantastiske kalkstenstoppe der stritter op af havet. Længere sydpå findes Hué med kejserens gamle palads og mange kejseres gravmonumenter, fortsæt sydpå og Hoi An er det perfekte stop, med sin verdensberømte charme.
I Sydvietnam er der også meget der holder den rejsende fanget. Ho Chi Minh City – eller Saigon, som byen også stadig kaldes – har flere museer og det er tydeligt at mærke historiens vingesus. Udenfor findes Cu Chi tunnellerne og det livsbekræftende Mekongdelta.

Åben fanerne herunder og find dagsprogrammet for Vietnam fra nord til syd med komfort.

  • Smukke Hanoi

  • Overnat på Halong Bugt

  • Kejserpaladset i Hue

  • Hoi An er Vietnams hyggeligste by

  • Rejs med tog gennem Vietnam

  • Homestay i Mekong-deltaet

Fra pris

Fly til 3.209 kr
Resten 3.483 kr
I alt 6.692 kr.

Rejse fundet

Denne rejse, med disse priser, er fundet 12/7 2019

Planlagt afrejse

Afrejse 1/11 2019 hjemkomst 13/11 2019

Foreslåede tilkøb

Strandferie på Phu Quoc
Mere luksus eller mere backpacker

Dag 1: Fly fra Danmark til Vietnam

Fundet inklusiv mad, bagage og sædereservation for kun 3.209 kr. retur – booket her.

Du skal bestille fly med 'rundrejse' så du flyver ind til Hanoi og ud af Ho Chi Minh City.

Dag 2: Ankomst til Hanoi, Vietnam
Pige i et tempel i Hanoi på en rejserute i Vietnam nord til syd

Vi anbefaler du bestiller afhentning i lufthavnen – det er nemmere, men ellers er der masser af taxaer. Har du bestilt afhentning ved ankomst til Hanoi, står der en chauffør og henter dig i lufthavnen, med et skilt med dit navn.

Nu er du klar til at begynde Vietnam fra nord til syd på komfort budget.

Det hotel vi har valgt til dig ligger lige ved Det Gamle Kvarter – den hyggelige og charmerende bydel, der er hjertet i Hanoi.

Hanoi er Vietnams hovedstad og har en fantastisk blanding af det moderne Vietnam og det klassiske, traditionelle Vietnam. Rejsende fra hele verden kan blive enige om, at Hanoi er en af Østens mest charmerende byer, mange vil endda gå så vidt, som at stemme på Hanoi, som verdens mest charmerende hovedstad.

Hanoi er levende og der er altid små motorcykler der dytter, folk der sælger frugter fra deres cykler og mennesker der er midt i en handel.

Byen har også brede boulevarder og grønne parker, charmerende søer og gamle templer.

I dag skal I bare nyde byen og suge så meget til jer som muligt. Men hvis I skal nå det hele på to dage, skal I tidligt i gang. Efter at have gået en tur rundt i Det Gamle Kvarter, så fortsæt ned til Hoan Kiem søen og templet i midten, berømt for sin skildpadde. I gamle dage var søen fuld af skildpadder og der er flere myter forbundet med båden søen og templet. I dag bringer det held hvis du ser (eller mener du ser) en skildpadde og mange forelskede par sidder langs søens bredder.

Vi vil også anbefale jer bare at tulle rundt i gaderne. Måske købe en kop kaffe på en lille fransk inspireret cafe.

Slut dagen af på en lille hyggelig restaurant i Den Gamle Bydel.

Hotel i Hanoi

Vi har fundet og valgt et rigtig godt hotel til jer: Authentic Hanoi Hotel for kun 374 kr. per nat, for et dobbeltværelse med gratis morgenmad og WiFI. Bestil dit hotel i Hanoi her.

Husk at bestille to nætter.

Dag 3: Den store byrundtur i Hanoi
Den mest klassiske rejseruter til Vietnam - her i Hanoi

Du kan selv udforske Hanoi, eller tage på en guidet tur...

Du kan bestille denne tur her Private Hanoi Full-Day City Tour - Bestil turen her.

Der er betalt for alle entréer men beregn lidt til drikkepenge – det bliver altid værdsat.

Efter en god gang morgenmad bliver i samlet op på jeres hotel, til en rigtig god og fyldt privat tur. Ved at vælge privat tur får I en guide der er der 100% for jer og får meget mere ud af jeres dagstur.

Fra hotellet kører i den korte tur til det historiske Ba Dinh kompleks. Her viser guiden jer rundt på Ba Dinh Pladsen, der repræsenterer den vietnamesiske uafhængighedserklæring. Derefter besøger I Ho Chi Minhs mausoleum. Inde i mausoleet ligger Onkel Ho balsameret, for at folk kan ære ham, I ser det udefra, men får historierne om Ho Chi Minh.

Forsæt jeres tur til En-Søjle-Pagoden, der som en lotusblomst svæver over en lille sø – den siges at være det måske mest hellige sted i Vietnam. Der ligger også et tempel lige ved, hvor nonnernes bønner flyder ud af vinduerne.

Det måske mest berømte sted i Hanoi er Litteraturtemplet – der skal I til næst. Det er det første universitet og er indbegrebet af Hanois kultur og et tempel for viden og antik vietnamesisk arkitektur.

Frokost bliver serveret for jer på en hyggelig lokal restaurant. Bagefter besøger I Tran Quoc Pagoden og Quan Thanh Templet. Skønne eksempler på Hanois åndelige side – som virkelig giver jeg en anden forståelse for byen.

Bagefter tager i til et mere mørkt kapitel, når i skal besøge det berygtede Hoa Lo fængsel – kendt som Hanoi Hilton. Det er et uhyggeligt, men ægte, vidnesbyrd om en fortid ikke så langt borte.

Dagen slutter I af med en tur i rickshaw – en cykeltaxi. I en time bliver I cyklet rundt i Den Gamle Bydel, også kendt som De 36 handelsgader. I gamle dage var hver gade dedikeret til kun én vare – og det ses stadig flere steder, som i gaden for gravsten eller gaden for sko.

Herefter er det tilbage til hotellet – med hovedet fuld af indtryk.

Hotel i Hanoi

I overnatter igen på Authentic Hanoi Hotel for kun 374 kr. per nat for et dobbeltværelse med gratis morgenmad og WiFI. Som kan bestilles her.

Dag 4: Hanoi til Halong Bugt
Med denne rejserute til Vietnam er Halog Bugt oplagt

Ud på verdens skønneste bugt og en nat på havet.

Book din tur: Overnight Halong Bay Cruise - bestil turen her.

Halong Bugt er naturens absolutte topscore i Vietnam. Det er så smukt, eksotisk og enestående. Kalkstenklipper der stritter op af havet, som fra et eventyr, som en drages hale – og Halong betyder da også: Der Hvor Dragen Styrtede i Havet.

Man kan tage på tur hertil uden overnatning – det vil vi ikke anbefale. Sådan en overnatning er i sig selv enestående, men det er også synd ikke rigtig at komme ud af havnen – med en overnatning kommer i vidt omkring.

Vi har valgt et bådeventyr til jer, som har et spændende program, fordi vi mener der er mange måder at opleve Halong Bugt.

I bliver hentet på jeres hotel lige efter morgenmad og kørt fire timer ud til kysten. I kører gennem rismarker hvor arbejderne slider i det som de har gjort gennem årtusinder. Det er det klassiske billede af arbejdere i rismarkerne med den traditionelle koniske hat.

Ved ankomsten går i ombord og efter en velkomstdrink og efter at have stillet jeres ting i den skønne kahyt, serveres der en udsøgt frokost med frisk ’alt godt fra havet’ og det bedste af vietnamesisk cuisine.

I sejler ud i en naturmæssig perle, et enestående natursceneri, der er en UNESCO-fredet nationalpark.

Videre på turen ankommer I til et ekstra smukt område, hvor det er muligt at sejle i kajak. Der er smukke tunneller, kalksten og bare flot natur 360 grader omring jer.

Tilbage på båden kan I tage del i, at lave aftensmaden. Lære at lave forårsruller og få mulighed for, at smage på risvinen. Senere serveres aftensmaden – endnu en dejlig vietnamesisk menu.

Dag 5: Halong Bugt og videre til Hue med nattog
Tag en dragebåd til Halong på jeres rejse

Nyd hver en time i Halong Bugt og så en nattur mod Hué

Begynd dagen tidligt med Tai Chi, hvis I er morgenfriske, derefter går I på opdagelse i en kalkstenshule og hvis I har kræfter i benene, fortsætter I højt op, til den smukke udsigt.

Langsomt sejler i tilbage, mens I nyder udsigten og en lækker frokost.

Efter at være kommet tilbage til Hanoi, beder I om at blive sat af på banegården og spiser lidt aftensmad, inden jeres tog til Hué – I bestiller jeres billetter her.
Vi anbefaler ’Soft Berth’ (også kaldet VIP sleeper) på Reunification Express Train SE3 kl 19:30 med ankomst 8:30. I er fire der deler kabinen og den er glimrende og komfortabel – så godt som man kan få det på et tog.

Er I ikke til nattog er det muligt at flyve, det koster sjældent mere end toget, men koster en ekstra nat på hotel i Hué – fly kan bookes her. Ellers hjælper vi gerne med at finde et fly.

Dag 6: Hué med kejserpalads og en sejltur på Parfume Floden
Tag en tur i Hue til bla. kejserpaladset

I kan vælge en rigtig god og omfattende tur. Private Tour: Hue City Sightseeing Including Imperial City, Royal Tombs and Perfume River Cruise - her er jeres tur.

Husk at aftale præcis pick-up med dem – alt efter om I var med fly hertil eller tog – skal de samle jer op ved toget eller på jeres hotel.

Det er som at rejse tilbage i tiden til det kejserlige Vietnam. Hué kaldes for Vietnams royale by og på jeres tur, viser en privat guide jer rundt i det kejserlige palads – også kaldt Den Forbudte Lilla By, med reference til Beijings Forbudte By, som dette kejserlige palads er modelleret over. Paladset er i dag et UNESCO-bevaret sted og vi må særligt anbefale åndemurene, dragerne og hele områdets stemning. Desværre er dele af paladset bombet både af franskmændene og amerikanerne, men paladset restaureres langsomt.

Herefter tager I på sejltur på Parfume Floden – Huong Floden – hvor I stopper ved den flotte Mu Pagode og spiser derefter frokost. Mætte fortsætter I med at besøge to af kejsernes gravmonumenter. De er tilbage fra Nguyen kejsernes tid – fra en svunden tid og man kan virkelig mærke en anden tid ved gravene, der er som paladser for de afdødes sjæle.

Hotel i Hué

I Hué anbefaler vi Orchid Hotel Hué som både har god komfort og glimrende pris. Hotellet bestilles her.

Det ligger i gåafstand til Parfume Floden, koster kun 199 kr. for et dobbeltværelse og er inklusiv morgenmad.

Dag 7: Med privattransport fra Hue til Hoi An
Rejse mellem Hue og Hoi An og se Marmorbjergene på vejen

I stedet for ’bare’ at rejse mellem Hue og Hoi An skal i med privat bil og guide, der viser jer nogle af de bedste steder undervejs. Turen tager omkring fem timer og bookes her: ’Hoi An to Hue and versa by private car transfer with English speaking driver’ - turen bestilles her.

Jeres præcise program kan tilpasses efter jeres interesser, så snak med chaufføren og fortæl hvad I kunne tænke jer.

Første stop er ved Cau Hai lagune, for rigtigt at komme i gang med dagen.

Der er forskellige steder I kan stoppe for at spise frokost – frokosten er ikke inkluderet og I vælger derfor selv hvornår og om I er til en lokal restaurant eller det lidt dyrere, med den rigtig gode, flydende restaurant ved Lap An Lagunen.

Det er en god idé at have jeres badetøj og et håndklæde lige ved, for I kan også stoppe ind ved Elephant Springs for at svømme – det koster lige lidt i indgang, men er en hyggelig og velfortjent oplevelse.

Ved Marble Mountains vandrer I op til Linh Ung pagoden, for at se og lære om vietnamesisk buddhisme – og bare nyde udsigten over kysten og Danang By.

Efter at have besøgt nogle af kunsthåndværkerne i landsbyen fortsætter I op til Hai Van passet – hvor det er værd at stoppe for at tage et billede.

I kommer også til China Beach, berømt og berygtet fra Vietnamkrigen.  

Udover at skulle over bjergene skal I også besøge Cham museet, der er rigtig spændende. Det giver virkelig et godt indblik i Vietnams fortid. Mange tænker ikke på et Vietnam før Vietnamkrigen, eller måske franskmændenes kolonisering, men selvfølgelig har Vietnam en rig historie inden, og i Cham Museet står det helt klart.

Og så er det tid til at køre mod hotellet i Hoi An.

Hotel i Hoi An

Vi anbefaler at I bor på det skønne Ancient House Resort Hoi An - hotellet bookes her.

Prisen er kun fra 315 kr. for et dobbeltværelse inklusiv morgenmad og WiFI. Det er et 4-stjernede hotel der ligger i nærheden af Hoi An Gamle Tårn, men også nær stranden og de tilbyder spa.

Husk at booke hotellet for tre nætter.

Dag 8: På egen hånd i Hoi An
Vietnams måske smukkeste by, Hoi An

Hoi An er en perle i Vietnam. Selvom I ikke er de eneste besøgende, bliver det hurtigt klart hvorfor Hoi An tiltrækker så mange mennesker.

Hoi An er en lille hyggelig landsby og et gammelt fiskerleje. Inde i byen er der gamle handelshuse og den berømte japanske bro – en træbro, der er yderst charmerende og i sin tid adskilte den japanske bydel, fra de øvrige bydele. Der er også kunsthåndværkere, man kan se udføre deres magi. Vi vil også anbefale besøg hos flere af byens templer, fordi de er meget velholdte, meget aktive for de lokale og fordi det giver et godt indblik i det vietnamesiske åndsliv.

Hoi An er fyldt med caféer og restauranter, så tag endelig lidt flere pauser end helt nødvendigt – det er virkelig en del af at nyde byen.

Hoi An er også berømt for sine skræddere, der kan sy jakkesæt, kjoler, paraplyer, skjorter, nederdele, slips, sko…..alt. Find din favorit eller spørg om hjælp på hotellet.

Atmosfæren i Hoi An er så afslappet og det føles som om stemningen strækker sig århundreder tilbage – der er noget intakt, autentisk og ægte over Hoi An.

Er I mere til strand er det nemt at leje cykler og køre ud til stranden – eller tage en taxa hvis cykling ikke er jeres aktivitet.

Hotel i Hoi An

I nat bor i stadig på skønne Ancient House Resort Hoi An til kun 343 kr. for et dobbeltværelse inklusiv morgenmad og WiFI.

Dag 9: Cham ruiner ved My Son

I Cham Museet i Danang så I mange flotte statuer og skulpturer, i dag skal I ud og se templerne i virkeligheden.

I kan rejse på egen hånd ellers book denne tur: ‘Private Tour: Half-Day at My Son Sanctuary’ som I bestiller her.

My Son er nogle af de ældste hindu templer i hele Sydøstasien og helt klart et unikt sted i Vietnam. Templerne stammer fra år 300 til 1100 f.v.t. og man kan sagtens bruge timer på at udforske stedet – man kan vel kalde My Son for Vietnams mini Angkor Wat.

I My Son ser man hvordan Champa riget havde sin storhedstid og man ser tydeligt hinduismens indflydelse, for i en tid med staternes indbyrdes krige, var sejlads nogle gange den sikreste måde til handel – også selvom det var sejlads helt til Indien.

Stilen kan sammenlignes med Angkor Wat i Cambodja eller mange af de mest storslåede gamle templer i Indien. My Son er også på UNESCOs liste over verdenskulturarv – desværre har My Son også lidt under amerikanernes bomber i Vietnamkrigen.

Slut besøget af med at overvære en lille koncert med nulevende medlemmer af champa-folket – en helt anden og underfundig musikstil.

Efter turen til My Son vender i tilbage til Hoi Aa for at udforske mere af byen.

Hotel i Hoi An

I nat bor i igen på Ancient House Resort Hoi An til kun 315 kr. for et dobbeltværelse inklusiv morgenmad og WiFI.

Dag 10: Med fly til Ho Chi Minh City / Saigon

I må sige farvel til Hoi An med en hurtig taxa til lufthavnen i Danang og derfra en kort flyvetur til Ho Chi Minh City – eller Saigon som byen stadig kaldes i Sydvietnam.

I kan booke flyet mellem Da Nang til Saigon her til kun 176 kr. Flyet finder du lige her.

Saigon er Vietnams økonomiske kraftcenter og landets største by med syv millioner indbyggere. Byen er helt anderledes en Hanoi. Her er dyre jakkesæt, travle forretningsfolk, gadekøkkener og moderne højhuse. Saigon er en asiatisk metropol på alle måder og gemmer på mange seværdigheder.

Er I til selv at udforske Ho Chi Minh City? Så har vi et par idéer til ting I skal se, ellers kan vi anbefale ’Half-Day Private Scooter Tour Including Light Meal’ - turen kan bookes her.

På turen tager jeres guide jer med til Saigons mest ikoniske seværdigheder – på den mest ikoniske transport, en scooter.

Vælger I at gøre det på egen hånd, vil vi forslå mange af de samme seværdigheder. Vi vil foreslå i begynder ved Krigsmindemuseet, War Remnants Museum. Det er her hele Amerikaner- eller Vietnamkrigen – beskrives i grusomme detaljer. Det kræver lidt tid at sunde sig efter. Tag en kop kaffe og kom jer over oplevelsen.

Videre skal i fylde dagen med Det centrale posthus, Notre Dame Katedralen, Rådhuset, Ben Thanh Marked og Uafhængigheds Paladset.

Hotel i Saigon

I Saigon anbefaler vi I booker to nætter på NOMADHOME Royal Suite Condotel. Det koster kun 252 kr. for lejlighed/værelse og ligger centralt med pool. Hotellet kan bestilles her.

Dag 11: Cu Chi tunnellerne og Cao Dai Templet
På en rejserute til Cu Chi tunnellerne i Vietnam

Sydvietnam har rigtig mange ting at byde på også meget historie og vietcongerne angreb hårdt den amerikanske tilstedeværelse i området.

Vi anbefaler denne tur ’ Private Tour: Cu Chi Tunnels and Cao Dai Temple Full-Day Tour from Ho Chi Minh City’ - turen bestilles her.

Efter morgenmad skal I derfor rejse ud af byen for at se og opleve det livsbekræftende tempel, for en ret ukendt religion, Cao Dai. I besøger deres hellige tempel og kan overvære deres gudstjeneste. Det er en smuk blanding af verdensfilosofi og -religion.  

Herefter er det tid til frokost på en hyggelig restaurant – det er inkluderet.

Turen går videre til et af de tydeligste tegn på Vietnamkrigens modbydelige opfindelser. De verdensberømte netværk af underjordiske tunneller hedder Cu Chi og blev bygget for at vietcongerne kunne angribe og forsvinde helt uset igen.

Husk i Vietnam hedder Vietnamkrigen selvsagt ikke Vietnamkrigen men Amerikanerkrigen – det var trods alt dem de var i krig med.

Cu Chi var en kæmpestort tunnelsystem på over 200 km tunneller med gange, opholdsrum, hospital, køkken, værksted, lagerrum, skoler og meget andet – alt sammen gemt under jorden, helt ned til ni etager under overfalden. Der var skjulte faldlemme og mange indgange var under vand. Røg fra køkkenet blev ledt ud lang væk, for at ingen kunne se det og lokalisere tunnellerne. Hele området var så fyldt af meget skræmmende og dødelige fælder, at det løber koldt ned ad ryggen.

Det er muligt selv at kravle i en lillebitte strækning af tunnellerne – dog nogle særlige større turist-tunneller, men det giver en lille fornemmelse af hvordan det har været.

Tænksomme kører i tilbage til Saigon.

Hotel i Saigon

I Saigon overnatter i igen på NOMADHOME Royal Suite Condotel. Det koster kun 252 kr. for en lejlighed/værelse.

Dag 12: Til Mekong Deltaet og bo lokalt på Homestay
En rejse til Vietnam er særlig varm i Mekongdeltaet

Mekong Deltaet er noget af det mest levende, varme, fugtige, farverige og imponerende i Vietnam.

Derfor anbefaler vi at I tager på en to dages tur med overnatning, ’homestay’, altså hjemme hos lokale vietnamesere.

Vi anbefaler I bestiller denne tur ’Essential Mekong Delta 2 dage ’ - turen er her.

Vi anbefaler en to-dages-tur, da I herved får meget mere ud af det og Mekong Deltaet er næsten umuligt at opleve på endagsture fra Saigon. Vælger I med en overnatning – så får I virkelig meget mere med. Turene varierer, men følger nogenlunde nedenstående program.

I bliver samlet op efter morgenmad for at begynde sydpå. Dagens første oplevelse er at gå gennem nogle af de smukke blomstermarker, hvor de lokale dyrker nogle af de blomster, som vietnameserne elsker at pynte med overalt.

I kommer helt tæt på menneskernes liv i området, for der er mennesker overalt og de lever lige der, hvor I også kommer forbi. Videre kommer I på besøg, hvor de lokale laver kunsthåndværk.

Derefter kommer selve Mekong Deltaet, hvor I tager en stille og rolig bådtur gennem en kanal og i skyggen af palmerne.

Kokosnødder er meget vigtigt for området, derfor besøger I steder hvor de lokale er helt afhængige af kokosnødder og de kan lave alt af kokos. I fortsætter ud i de lokale områder og tæt på dem som lever her.

Så er tiden kommet til en meget velsmagende frokost, hvorefter I kører til jeres hotel (eller homestay hvis I hellere vil det).

Om eftermiddagen kan I opleve den langsomme rytme i landsbyen. Se hvordan bonden eller fiskeren bedriver deres erhverv.

Ud på aftenen kan de ældre helt sikkert fortælle historier om gamle dages helte og deres kulturs højdepunkter.

Alt efter om i har valgt hotel eller homestay overnatter lokalet – ikke prangende – men hjertevarmt og spændende.

Dag 13: Mere Mekong og tilbage til Saigon
Mekongdeltaet er et højdepunkt på en rejse i Vietnam

Efter morgenmad går I på eventyr og mens landsbyen vågner, cykler I ud på en tur i et roligt tempo, ad små stier langs flodbredden, gennem landsbyer, for at besøge det lokale marked.
Derefter tager I en rolig bådtur på Ba Lai floden, hvor I nyder lokale landsbybeboeres liv på bredderne.
Et af turens mest velsmagende højdepunkter er kokos-slik ’fabrikken’. Det er en familie som laver deres berømte og meget dejlige karameller – husk at købe nogle med hjem.
Derefter er det tilbage til Saigon.
Aftal på forhånd at I bliver sat af i lufthavnen.
Alt efter jeres flytidspunkt kan I spise frokost i lufthavnen eller ombord på flyet.

Det kan være afslutningen på rejsen gennem Vietnam fra nord til syd.

eller for at få lidt ro i maven tager i en enkelt overnatning.

Hotel i Saigon

I Saigon overnatter i igen på NOMADHOME Royal Suite Condotel. Det koster kun 252 kr. for en lejlighed/værelse.

Dag 14/15: Rejs til Danmark

Der er mad, film og drinks ombord på flyet. Og det er tid til at kigge på billeder.
Husk efterfølgende at fortælle os hvad der var godt på turen – og selvfølgelig hvis noget ikke var som forventet, så vi kan lave ændringer.

Mulighed for luksus eller backpacker

Er Vietnam fra nord til syd komfort ikke godt nok?

Luksus - Vietnam fra nord til syd

Vil du have udskiftet budgethoteller med luksus? Og få tilpasset ture, restauranter og resten til den bedste standard?

Vi kan hjælpe.

Forbedringer

Hoteller med 5 stjerner

Private ture

Ekstra priser

Fra 500 kr pr dag

Fra 700 kr pr tur

Backpacker Vietnam fra nord til syd

Vil du bo på budget på rejsen Vietnam fra nord til syd? Er vores rejserute på komfort lidt for dyr? Eller kan du bare bedre lide backpacker-klassen?

Vi kan lave ændringen for dig.

Forbedringer

Hostels uden stjerner

Billigere transport

Ekstra priser

Ca -100 kr pr dag

Ca -200 kr pr tur

Andre muligheder for rejseruter til Vietnam

Find din rejseplan her på siden eller lad os lave den

Vi kan hjælpe dig med alle typer af rejser. Vi laver din rejserute til Vietnam om du rejser som familie eller solo, par eller venner.

Hvis vi sammensætter din rejserute får du mere tid til at rejse og opleve Vietnam.

Fly til Vietnam

Billige muligheder for fly til Vietnam.

Hotel i Vietnam

Find og vælg selv dine hoteller i hele Vietnam.

Udflugter i Vietnam

Find en masse skønne muligheder udflugter i Vietnam.

Rejsevaccination

Husk at blive vaccineret  inden du skal rejse til Vietnam.


Tre muligheder for din rejserute

Skræddersyet rejserute

Lang rejserute

Ændring til en rejserute