Tag en taxa fra lufthavnen i Bangkok

Tips til taxa fra Bangkok lufthavn

Denne side indeholder affiliate links. Det vil sige at hvis du klikker på dem og køber noget tjener vi en lille smule. Dette koster ikke dig noget men gør vi kan fortsætte med at hjælpe dig gratis.


Er det svært at tage en taxa fra lufthavn til Bangkok? Vil du blive snydt? Vi giver dig tips og viden om transport fra lufthavnen til Bangkok.

At tage med taxa fra lufthavnen i Bangkok, Thailand er meget lige til.
Følg skiltene en etage ned fra ankomstområdet efter du har fået bagage og hævet lidt penge i en pengeautomat (ATM).
Du vælger om det er en stor eller standard taxa som du ønsker. Så går du til en maskine, der er skilte og pile der hjælper med at finde vej. Her trækker et nummer. Så går du bare ud til den taxa der holder på det pågældende nummer. Der står også på papiret at du skal huske at betale ekstra 50 baht fordi det er fra lufthavnen og du selv skal betaler betalingsveje oveni. Dermed er snyd næsten elimineret…. Men vores taxachauffør regnede dog den totale pris ud liiiidt højt 😂 men han fik 500 baht (ca 100 kr for 30 km i taxa er vel ok) og var kun lidt utilfreds 😇
Men vi fik vores taxa fra lufthavn til Bangkok – og det var nemt!

Der er også mulighed for tog fra lufthavnen men det er for det første ofte overfyldt og for det andet kører det ikke direkte til hotellet så man står der med al bagagen og leder efter en taxa ved togstationen.

Tips til taxa fra lufthavnen til Bangkok. Vi fik nummer 19.

Vi hjælper dig enten med at sammensætte din egen rejse til Thailand helt efter dine personlige ønsker .
Du kan selvfølgelig også kigge i de rejseruter vi har lavet og se om de kunne passe dig. Her finer du vores rejseruter til Thailand.

lufthavn, tip, transport

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tre muligheder for din rejserute

Skræddersyet rejserute

Lang rejserute

Ændring til en rejserute