Thailands smukkeste øer, bare billigt

Backpacker Øhop i Thailand

Øhop i Thailand med smukke strande på rejsen

Billigere, billigst, backpacker. Her er vores rejserute for øhop i Thailand som backpacker. Thailand er berømt for strandene og dem behøver man ikke undgå for at spare penge. På denne rejserute med paradisstrande i Thailand, giver vi dig muligheden for 14 dage med fryd, sand, en kølig drink og imponerende smukke steder....men på budget som en backpacker.

Også som luksus-øhop i Thailand

Vi har lavet en rejserute som denne i luksus, hvor vi også har valgt strandparadis, på øerne Koh Lanta, Koh Ngai og Koh Mook. Det er nogle af de mest naturskønne og frodige omgivelser i Thailand. En rejseplan til øhop giver dig mulighed for at nyde fred, ro og det azurblå hav i Thailand - har har vi bare fundet hoteller der passer en backpackers pengepung.

Tre øer i Thailand giver din rejse ro og oplevelser

Rejserute for øhop i Thailand
Få en dagsplan for Nordthailand

En rejserute til øhop i Thailand er for backpacker og studerende

Vi har skåret ind til bennet og sparet rigtig meget. Vi har fundet og sammensat en rejserute, med øhop i  thailand, på backpacker-budget for dig, så du kan bruge din tid på at rejse. Vi passer på budgettet så du kan få endnu en oplevelse. Som rejsekonsulenter sammensætter vi rejseruter for dig, for at du kan spare tiden på selv at gøre det og slipper for at betale rejsebureauer for noget du selv kan gøre. på en halv time.

Backpacker på tre øer

I dette dagsprogram på backpacker-budget, for tre smukke øer i Thailand, har vi valgt tre af de smukkeste øer i Thailand.

Koh Lanta er berømt for de lange hvide sandstrande, men der er også rismarker og frodige bjerge. Og du kan faktisk bo der, uden at dit visa-kort gløder.

Koh Ngai er ikke billig, men den er næsten postkort-perfekt og indbyder til, at du læser en god bog med fødderne i vandkanten.

Koh Mook er enestående og meget lille, fredelig og idyllisk. Vi skal nok finde et billigt og godt sted at bo.

Oplevelser på øerne i Thailand

Der er altid mulighed for at udvide og lave mere end at slappe af. Det er nemt at booke ture hvor du kan komme til Emerald Cave (ved Koh Mook) eller på kanosejlads i mangroveskoven (Koh Lanta).

Rejsen slutter af i Krabi før du flyver hjem igen - eller du kan bruge den som en del af din større backpackerrejse rundt i Thailand (eller hele Asien).

Klik på det forskellige faner nedenfor, for at se 'Øhop i Thailand - backpackerbudget'-rejseruten dag for dag. Vi kan selvfølgelig hjælpe med ændringer hvis du har behov for det.

Øhop i Thailand højdepunkter
  • Koh Lanta

  • Koh Ngai

  • Koh Mook

  • Krabi

Fra pris

Fly til 3.340 kr
Hoteller og transport 1.589 kr
I alt 4.929 kr.

Rejse fundet

Denne rejse, med disse priser, er fundet 15/7 2019

Planlagt afrejse

Afrejse 1/10 2019 hjemkomst 15/10 2019

Foreslåede tilkøb

Opgrader til komfort eller luksus.
Inkluder Bangkok.
Få en ø mere med på rejsen.

Dag 1: Fly fra Danmark til Thailand

Du kan flyve rigtig billigt til Krabi hvis du lige leder lidt. Det kan ofte betale sig at undersøge fly København - Krabi, men en anden mulighed er at finde til Bangkok og så finde videre derfra.

Vi har søgt efter det billigste fly og vi kan altid hjælpe dig med det. Vi kan ikke udføre mirakler, men er du fleksibel er der mange muligheder.
Den billigste retur vi har fundet, der passer, bliver udrejse 5. november og hjem 19. november, til kun 3.340 kr. med bagage osv.

Fly kan bookes her.

Begynd dit øhop i Thailand som backpacker.

Dag 2: Ankomst til Koh Lanta
På øhop i Thailand giver dig de bedste strande bare billigere

Det er selvfølgelig billigst at booke en billet med minibussen, til omkring 100-125 fra lufthavnen til Koh Lanta. Der findes også privattranport som, hvis i rejser tre eller flere sammen, kan være det bedste/billigste valg.

Vælg jeres transport og book den her

Hotel på Koh Lanta – seks nætter

Der er supermange (gode) hoteller at vælge mellem på Koh Lanta. Vi er gået efter et rigtig godt tilbud lige nu.

Det er simpelt, men hyggeligt og det meste af tiden bruges alligevel udenfor, nemlig nede på stranden.

I har egen bungalow med balkon, eget badeværelse og vifte.

Hotellet hedder Easy Huts og ligger lige ved stranden. Det er et klassisk backpacker-valg og med en pris på kun 322 kr for alle seks dage, er det svært at slå.

Bestil jeres hotel på Koh Lanta her og få meget for pengene.

Dag 3-7 nyd livet på Koh Lanta
Øhop i Thailand til Koh Lanta

I har i alt seks nætter på Koh Lanta og masser af tid til at nyde øen.

Rigtig mange er faldet for Koh Lanta, med de mange stille og flade strande der lokker børnefamilierne. Koh Lanta er en meget grøn ø med smukke bjerge og små landsbyer. Der er også en nationalpark med muligheder for vandring.

Er I mest til og afslapning, så er der vel ikke mere at sige ;-) Nyd livet.

Er I mere til oplevelser, kan Koh Lanta Old Town anbefales, med gamle huse, restauranter på pæle og mange små boder.

Der er bare en rigtig god stemning og om søndagen, kan du komme ind til det lokale marked om morgenen, hvor du kan købe eksotiske og velsmagende frugter. Du kan også prøve krydderier der er helt friske og dufter godt.

I nationalparken findes udover skøn natur rigtig gode udsigtspunkter og spændende huler at udforske.

Vi kan også anbefale en dag med kokkeskole, hvor særligt Lanta Thai Cookery School er rigtig god. Kurset er på omkring 4 timer, og du bliver både samlet op og sat af ved dit hotel igen. Du kan bestille det her.

Vil du opleve mere i og ved vandet, så er snorkling en uforglemmelig oplevelse særligt ved Koh Rok Nai og Koh Rok Nok hvor kanalen mellem de to øer er fyldt med koraller. Find mere om turen her.

Hotel på Koh Lanta – seks nætter

I bliver boende på hotel Easy Huts lige ved stranden. Det er et klassisk backpacker-valg og med en pris på kun 322 kr for alle seks dage, er det svært at slå.

Find hotel på Koh Lanta her.

 

Dag 8: Koh Lanta til Koh Ngai
Paradis på øhop i Thailand med et dagsprogram

I dag skal i videre, men heldigvis er det en smuk bådtur. Der går ingen rigtige færger, så i skal med speedbåd. Sejlturen fra Koh Lanta til Koh Ngai tager kun 1 time (husk dog lidt ekstra tid til og fra hotel).

Prisen er omkring 180 kr per person bestil billet Koh Lanta -> Koh Ngai her

 

Hotel på Koh Ngai i 3 dage

Koh Ngai er ikke en stor ø og det er mere udfordrende at finde helt så gode tilbud, men vi har opstøvet et rigtig fint sted til prisen.

Vil I have det billigste eller bare have selskab så kan I vælge en sovesal på Sea Camp Hostel.

Det koster 257 kr per person for de tre dage.

Er I mere til privat værelse, kan vi anbefale jer disse telte på stranden så I virkelig føler i er lige ved havet. Det er, som ekstra bonus, et snorkling/dykker-sted så det er meget nemt at arrangere dykkerture. 

For jeres tre dage koster det kun 611 kr. på Sea Camp by SeaOpenDiving Koh Hai.

Dag 9 og 10: Nyd Koh Ngai
Den ene ø er mere storslået end den anden i Thailand

Nyd rejsen og ferien for på Koh Ngai (som udtales Ko Hai) er der ikke meget andet at lave, men mange  hvide strande og smaragdgrønt vand.
Koh Ngai er dog også berømt for snorkling og dykning. Det er her man nemt kommer til at komme med alle klicherne, for her er virkelig smukt med paradisstrande og eksotiske fisk.

Hotel på Koh Ngai i 3 dage

Valgte i sovesal bliver i bare på Sea Camp Hostel.

Valgte I teltene så bliver I der på Sea Camp by SeaOpenDiving Koh Hai.

 

Dag 11: Koh Ngai til Koh Mook
Kom til de smukke hvide strande på dit øhop i Thailand

I dag skal I på endnu en smuk sejltur. Denne gang med longtailboat eller speedbåd. Turen fra Koh Ngai til Koh Mook tager under en time fra havn til strand.

Prisen er omkring 100 kr per person bestil billet Koh Ngai -> Koh Mook her

 

Hotel på Koh Mook i 3 dage

Koh Mook er en endnu mindre ø, men der findes gode backpacker muligheder for overnatning, hvis man lige gider undersøge sagen - og det gør vi.

Vi har fundet et lille hyggeligt sted med pool og morgenmad, og tre stjerner. De har forskellige hytter at vælge mellem på Koh Mook Garden Beach Resort med priser fra 322 for to personer.

Dag 12 og 13: Koh Mook
Oplev skønne Koh Mook i Thailand

På paradisøen Koh Mook (Ko Muk) er der afslapning for alle pengene. I kan bruge tiden på at ligge på stranden eller gå en tur, svømme eller spise god mad. Ellers er dagens action, at se fiskerne der kommer ind med dagens fangst eller bare nyde solnedgangen.

Skal der ske noget, så ligger der en af Thailands mest berømte ø-seværdigheder på bagsiden af Koh Mook. Det er en åbentoppet hule, der hedder Emerald Cave. For at komme derind skal i med longtailboat og så svømme knap 100 meter, gennem en helt mørk grotte, som kun oplyses af guidens lommelygte. For enden er en lagune med en strand og smaragdgrønt vand (deraf navnet). Det er som en lille verden fuldstændig gemt for omverden .

Det nemmeste er at bede hotellet booke dig en tur. Da I er så heldig at bo på Koh Mook så gør det meget tidligt eller meget sent, når dem fra de omkringliggende øer ikke er der.

Hotel på Koh Mook i 3 dage

I nyder stadig jeres hytte på Koh Mook Garden Beach Resort for kun 322 for to personer.

 

Dag 14: Til Krabi
Nyd en sidste aften i Thailand på din øhop rejserute

Slutningen på ø-paradiset er kommet. Men da der kan være uro i vandet eller andre forsinkelser anbefaler vi at tage mindst en nat i Krabi, for at være sikker på at nå jeres fly dagen efter.
Det er smagssag, så du kan tage en dag mere i paradis og så rejse direkte til lufthavnen, hvis du har lidt is i maven.

Transporten fra Koh Mook til Krabi bookes her.

En enkelt nat ved Krabi lufthavn

De billigste steder ligger inde i Krabi by og der er ikke langt fra byen til lufthavnen så vi har valgt et  klassisk ikke specielt hotel.

Det er billigt, venlige folk og ligger fint praktisk.

Bestil JP Mansion her til kun 60 kr for et dobbeltværelse.

Dag 15: Afslutning på øhop i Thailand

Tag ud i lufthavnen og flyv via Bangkok til Danmark.

Vi håber I har haft en fantastisk rejse med vores 'øhop i Thailand som backpacker' og I må meget gerne melde tilbage om der har været udfordringer eller om alt klappede som forventet.

Tøv ikke med at lade os hjælpe med rejseruter igen.

Mulighed for luksus eller mere tid

Vil du have mere luksus på din 'Øhop i Thailand budget'-rejse?

Lidt mere tid

Synes du at det er for få dage på de forskellige øer? Eller ville du gerne have Bangkok med nu du er i Thailand?

Vi kan hjælpe.

Forbedringer

Få en dag eller to mere hvert sted

Kom også forbi Bangkok

Ekstra priser

Fra 200 kr pr dag

Ca. 1000 kr

Luksus udgaven af Øhop i Thailand

Vil du hellere have aircon, hytte og lækre detaljer? Vil du have de bedste hoteller og bungalows på de bedste strande? Og er du klar til at betale lidt mere for dejlig luksus.

Vi kan lave ændringen for dig.

Forbedringer

Luksus hoteller

Ekstra priser

Ca -350 kr om dagen

Palmer i Sydøstasien til din rejse

Andre muligheder for rejseruter til Thailand

Find din rejseplan her på siden eller lad os lave den

Drømmer du om noget andet end Øhop i Thailand på backpacker budget? Vi kan hjælpe dig med alle typer af rejser i Thailand. Vi sammensætter rejseruter til alle hjørner af Sydøstasien. Thailand er en favorit og vi kan lave planen om du rejser som familie eller solo, par eller venner.

Hvis vi sammensætter din rejserute får du mere tid til at rejse og opleve Thailand.

Fly til Thailand

Fly til Thailand - her finder du de billigste flybilletter.

Hotel i Thailand

Find og vælg selv dine hoteller i Thailand

Ture i Thailand

Find et stort udvalg af ture, transport, oplevelser og meget andet.

Rejsevaccination

Husk at blive vaccineret  inden du skal rejse til Thailand.


Tre muligheder for din rejserute

Skræddersyet rejserute

Lang rejserute

Ændring til en rejserute