Oplev Thailands historie helt tæt på

Det Historiske Thailand

Det Historiske Thailand, en rejserute vi har sammensat for dig der vil opleve, at Thailand er så meget mere end skønne strande. Det er på 13 dage hvor du rejser til nogle af de smukkeste og mest historiske steder i Thailand. Vi har fundet prisfornuftige hoteller, transport, ture og de bedste steder i Thailand ... så skal du bare booke delene.
Vi kan hjælpe med ændringer, tilføje en strandferie eller udvide rejsen hvis du har brug for det.

En rejserute til Nordthailand

Rejs in i det historiske Thailand
Få en dagsplan for Nordthailand

Tag en rejserute i det nordlige Thailand  og oplev historien

Vi har sammensat denne rejserute i Det Historiske Thailand hvor du kommer forbi Bangkok, River Kwai, Kanchanaburi, Ayutthaya og Chiang Mai.

Her finder du det nordlige mest historiske af Thailand på en rejserute hvor vi har holdt os til et forholdsvist stramt budget. Vi har derfor fundet de bedste hoteller til gode priser, fundet billig transport og sikret dig ture som ikke tager hele dit rejsebudget.

Du går dog ikke på kompromis med indholdet, for vi har sikret dig at du besøger gamle hovedstæder og smukke templer.

Klik på det forskellige faner nedenfor for at se Det Historiske Thailand rejseruten dag for dag. Vi kan selvfølgelig hjælpe med ændringer hvis du har behov for det.

Det Historiske Thailand højdepunkter
  • Topmoderne Bangkok

  • Broen over floden Kwai

  • Ruinerne i Ayutthaya

  • Templerne i Chiang Mai

  • Rejs med tog gennem Thailand

Fra pris

Fly til 2.814 kr
Hoteller og transport 1.364 kr
I alt 4.175 kr.

Rejse fundet

Denne rejse, med disse priser, er fundet 25/6 2019

Planlagt afrejse

Afrejse 1/10 2019 hjemkomst 15/10 2019

Foreslåede tilkøb

Strandferie på en ø
Den Gyldne Trekant

Dag 1: Fly fra Danmark til Thailand

Vi har søgt efter det billigste fly og det er lykkedes os at finde flybilletter helt ned til 1.099 kr. per person pr vej. Det er direkte men uden stor bagage osv. Så kan du klare dig med en lille rygsæk? Så er det virkelig billigt.

Den billigste retur vi har fundet der passer bliver udrejse 1. oktober og hjem 14. oktober til kun 2.811 kr. Med bagage osv.

Fly kan bookes her.

Dag 2: Ankomst og op opdagelse i Bangkok
Begynd din rejse i Thailand på Khao Sarn Road

I kan selvfølgelig tage en taxa – det er nemt og lige til – husk at kræve taxameter. Det koster omkring 400 baht. Men der er selvfølgelig en billigere løsning. Den er også nem og ligetil; I tager Suvarnabhumi Airport Rail Link – altså toget ind til byen og så tager I en taxa derfra – eller bus hvis I virkelig vil spare. Det er hurtigt. Men hvis I sigter efter Khao San Road, for at tage direkte til jeres hotel – så er toget ikke det bedste, men en bus.

Der er ganske simpelt en Bangkok Airport Bus der koster 150 baht – det tager en time og du bliver sat af lige for enden af Khao San.

Velkommen til Bangkok - Thailands hovedstad og en kæmpe by med omkring otte millioner mennesker i selve byen, mens Storbangkok er på 20 millioner.

Der er så meget at lave I Bangkok og alt efter jeres ankomsttidspunkt og jeres energiniveau, vil vi forslå en blid begyndelse på jeres første dag.

Taxaer og tuk-tuk'er

Der er taxaer og tuk-tuk’er – vælg med hjertet, men husk at tager du en taxa/tuk-tuk lige ved Khao San Road, er de meget svære at forhandle med. En tuk-tuk er Thailands elskede, ikoniske trehjulede bil-motorcykel-ting.

Husk også at indtænke Sky Train, da det er hurtigt og effektivt, højt over byens trafik

Hvis I drømmer om shopping har Bangkok endeløse muligheder. Mange ligger samlet, så tag derhen og gå på opdagelse i Siam Paragon, Central World, MBK og mange andre.

Er I mere til at fare lidt vild, finde vej igen og have oplevet meget på vejen, så tag i China Town med de små gyder og gemte templer. Husk også at smage lidt af al den mad, der kan købes på gaderne.

For at komme en tur ud på Chao Phraya Floden, kan i sejle med rutebådene - det koster ikke alverden og i får samme udsigt som med et dyrt cruise. I sejler på den mægtige flod som skærer Bangkok i to, kommer forbi Grand Palace, Wat Arun osv. og kan stå af i f.eks. China Town.

Hotel i Bangkok ved Khao San Road – to nætter

Der er rigtig mange hoteller at vælge mellem i Bangkok. Vi har fundet et til en meget god pris, som også har glimrende kvalitet.

Vi har valgt Rambuttri Village Inn & Plaza med 2 stjerner og to udendørs pools. I kan få et dejligt dobbeltværelse for kun 165 kr. pr nat.

Book jeres hotel her.

Dag 3: Bangkoks højdepunkter og skjulte skatte
En rejse til Bangkok bliver hel i Wat Pho

I skal rundt i byen for at se de største højdepunkter, komme tæt på de lokale, for at få flest mulig ægte oplevelser af Bangkok.

Bangkok ligger lige ved floden og kanalerne – det er klart byens livsnerve. Det er nemt at se for sig, hvordan der i gamle dage foregik meget handel på, fra og ved vandet. Da de første europæere kom hertil, kaldte de Bangkok for Østens Venedig. I Bangkok kaldes kanalerne for klongerne, de er stadig meget vigtige for både byens handel og transport.

I begynder dagen med at gå ned til Khlong Saen Saep (det er ned forbi Democracy Monument og videre lige over broen). Her ligger de mindre både til og I kan komme ud på khlongerne – til budgetpris. Tag med så langt I vil, det koster kun et par kroner – I kan fortsætte helt til Center World hvis I har lyst.

Læs mere om bådene, ruterne og stoppestederne her: khlongsaensaep.com

Tag tilbage igen og fortsæt til dagens store højdepunkt: Grand Palace.

I selve Konge Paladset – Grand Palace – er der nok at se på. Det er nok Thailands største højdepunkt og det vigtigste sted for thaierne.

Grand Palads blev bygget for omkring 225 år siden og er et sted der skal opleves. Grand Palace skinner af guld, funklende, farvede spejle, statuer, pagoder, buddhaer, templer, kunst og ophøjet åndelig magt.

Inde bag paladsets mure finder i Thailands helligste tempel, Wat Phra Kaeo med den skønne lille Buddha, som lande er gået i krig over. Denne smukke Smaragd Buddha – statuen er skabt af et stykke grøn jade – imponerer særligt i sin ærede position.

Besøg også Wat Pho

Nær Grand Palads skal I besøge Wat Pho, der er berømt for den gigantiske liggende Buddha. Husk at beundre Buddhaens fødder, de er virkelig smukt pyntet. Buddhaen er ikke mindre end 15 meter høj og 43 meter lang!

I har måske også set tilbud om Wat Pho massage hjemme i Danmark? Wat Pho er det mest berømte center for traditionel thai massage og medicin i hele Thailand.

Vær opmærksom på at det kræver respektfuld og ordentlig påklædning at besøge Grand Palace og Wat Pho.

Så er det blevet tid til frokost og I skal se byen fra floden.

I skal med endnu en rutebåd, denne gang ned ad Chao Phraya Floden – Kongernes Flod.

Se alt om flodbåden på www.chaophrayaexpressboat.com

Tag f.eks. til Wat Arun – Daggryets Tempel. Templet er nemt genkendeligt på sit tårn, der er en massiv Prang – en særlig type tårn, som er opført i khmer-stil (altså stilen fra f.eks. Angkor Wat i Cambodja). Dette tempel er måske de lokales yngling og altid meget populært i Bangkok.

Var I der ikke i går så tag ind til China Town og gå i de små gyder, hvor I helt sikkert finder lidt at spise – Bangkok har så meget lækkert, velsmagende gademad.

Hotel i Bangkok ved Khao San Road – to nætter

I tager tilbage til jeres hotel, som I huskede at booke for to dage.

Rambuttri Village Inn & Plaza er trestjernet og har to udendørs pools. I kan få et dejligt dobbeltværelse for kun 165 kr. pr nat.

Book jeres hotel her.

Dag 4: Fra Bangkok til River Kwai og Kanchanaburi
Når du rejser i det historiske Thailand er et besøg ved Broen over Floden Kwai et must

I påbegynder jeres tur ud af Bangkok til det egentlige historiske Thailand. I begynder med River Kwai (Kwai Floden), Kanchanaburi og Thai-Burma Dødens Jernbane.

Tag en bus (pris 150 baht) – bestil billet Bangkok->Kanchanaburi her

Det tager tre timer med bus, plus en taxa til busstationen. Det er også muligt at tage toget som en fantastisk oplevelse, men det tager lang tid og toget er altid meget forsinket. Drømmer I om toget, så afgår det fra Bangkok Noi kl. 7:50 og det koster 100 baht – forvent at være fremme sen eftermiddag.

I har dagen til at gå op til selve Broen over Floden Kwai.

I kan finde og bruge en traditionel saamlaw – en trehjulet rickshaw cykeltaxa – eller i kan gå rundt i byen. I skal besøge WWII Museet og De Allieredes Kirkegård. I krydser også Broen Over Floden Kwai, der blev så berømt efter filmen af samme navn – eller på engelsk The Bridge over the River Kwai.

Se også gerne broen når mørket falder på – så kommer de meget asiatiske, farvede lys på.

Hotel i Kanchanaburi

Vi har fundet et charmerende hotel til en rigtig fornuftig pris. I skal overnatte på Royal Nine Resort Kanchanaburi - bestil det her. Det er trestjernet, har pool og koster kun 159 kr. for et dobbeltværelse.

Dag 5: Kanchanaburi, Hellfire Pass og River Kwai
Tag en dragebåd til Halong på jeres rejse

Hvis I vil, er det muligt at tage toget (i kører over Broen, men det er langsomt – dog virkelig også en helt særlig oplevelse) eller en minibus til Hellfire Pass. Arrangerer I selv jeres tur, så vær opmærksom på, at I skal tage en bus eller taxa fra sidste stop på togstrækningen Nam Tok.

Hellfire Pass er et mindesmærke på selve stedet hvor krigsfanger under Anden Verdenskrig, blev tvunget til at hugge og sprænge sig gennem klipperne, for at føre jernbanen mellem Thailand og Burma (Myanmar). Det var helvede på jorden og der var store tab af menneskeliv. Forstil jer hvordan de har knoklet med hakker i skæret fra olielamperne.

De arbejdende var krigsfanger fra de allierede, der sammen med lokale asiatiske krigsfanger konstruerede Dødens Jernbane – Death Railway.

Fra den grusomme historie, er det muligt at tage til Erawan Nationalpark med de syv skønne vandfald. Der er også søer under vandfaldene, hvor I kan bade – husk badetøj. Er I ikke til badning, er der smukke vandreruter i parken og vi kan anbefale en særlig smuk tur på cirka en time – udsigten er helt i særklasse.

I er enten på helt egen hånd eller en tur – ture kan bookes i byen.

Om aftenen kan I besøge natmarkedet, hvor der også er rigtig meget at vælge mellem til aftensmad.

Hotel i Kanchanaburi

I overnatter igen på det charmerende Royal Nine Resort Kanchanaburi - bestil det her. Det er trestjernet, har pool og koster kun 159 kr. for et dobbeltværelse.

Dag 6: Kanchanaburi og Ayutthaya
De smukke gamle ruiner i Ayutthaya, Thailand på din rejse

Efter morgenmad tager I tilbage til Bangkok og så videre mod Ayutthaya.

Tag en bus – bestil billet Kanchanaburi til Bangkok

Så en ny bus til Ayutthaya.

OBS: Husk at sikre dig det er samme busstation i Bangkok du tager til og fra (Morchit Terminal).

Der findes også en endnu billigere løsning men den kan ikke bookes online (Kanchanaburi til Suphan Buri og derfra til Ayutthaya - med den almindelige offentlige bus).

Har I lidt penge i overskud og gider ikke denne lange dobbelttur? Så tag en taxa direkte.

Kanchanaburi til Ayutthaya direkte med taxa kan bestilles og koster 4200 baht (ca. 800 kr.)

Hovedstad i Det Historiske Thailand

Ankomst til Ayutthaya - kernen i det historiske thailand – et UNESCO verdensarv-sted. Ayutthaya er den gamle hovedstad i Siam (Thailand), men i dag er det imponerende ruiner - det er alt hvad burmeserne efterlod efter krigen.

Der er mange templer og ruiner som er et besøg værd og det er let at bruge hele dagen her – det kan anbefales at leje cykler.

I Wat Yai Chai Mongkhon kan I få jeres fremtid spået. Tag også ud til Ayutthayas ældste tempel Wat Phanan Cheoeng, med en 19 meter høj Buddha. Læs op på de skønne historier om svundne tider og eventyrlige prinsesser.

Find en lokal restaurant til en lækker thai-frokost, før I skal til Wat Phra Mahathat. Her er den mest berømte seværdighed i Ayutthaya: Buddhas hoved indlejret i et træ. Ifølge historierne (fra thaierne) er det beviset på, hvor hensynsløs og brutal den burmesiske hær var. Det er det perfekte smukke postkort.

Hotel i Ayutthaya

I skal overnatte på det hyggelige The Old Palace Resort Klong Sa Bua - hotellet kan bestilles her.

Det er tostjernet, har restaurant og koster kun 140  kr. for et dobbeltværelse.

Dag 7: Ayutthya og nattog til Chiang Mai
Det Historiske Thailand er fyldt med templer og ruiner

I har i dag hele dagen, indtil aftensmaden, hvor I tager en taxa til banegården, til at udforske lidt mere af Ayutthayas vidunderlige ruiner.

Fortsæt hvor I slap i går. Der er nok at se på.

Vi anbefaler at I bestiller jeres togbilletter i god tid for at få den rigtige. Det er muligt at købe billetterne på stationen, men vi anbefaler I bestiller dem her online Ayutthaya til Chiang Mai  for at sikre en god service og da det er en meget populær rute der hurtigt bookes fuld.

Der er flere tog på denne strækning, men tog nummer 9 (afgang kl. 19:44 og ankomst kl. 7:15) eller nummer 13 (afgang kl. 21:06 og ankomst kl. 8:40) passer rigtig godt ind i programmet.

I kan vælge mellem 1. klasse og 2. klasse sovevogn. Priserne på de to tog er cirka det samme, omkring 250 kr. for 2. klasse og 400 kr. for 1. klasse. Priserne er per person.

Husk billetterne til toget skal hentes på 12go.asia's collection counter i Bangkok, som I finder lige ved Hualamphong station (i DOB bygningen lige overfor). Det er nemt og ukompliceret.  

I kan også få jeres billetter sendt til hotellet i Ayutthaya eller helt til Danmark (det koster omkring 300 kr. til Danmark men kun ca. 20 kr. til Ayutthaya). Det nemmeste er dog at få billetterne sendt til ”parcel office (cargo department)” på Ayutthayas togstation og så bare hente dem inden afgang.

Togturen fra Ayutthaya til Chiang Mai

I møder sikkert mange spændende mennesker på togrejsen. Nattog er også geniale fordi I effektivt sparer både penge til hotelovernatning og kommer udhvilede frem.

Thailands togsystem er både behageligt, effektivt og komfortabelt.

Der er lagner, tæpper og puder som er nyvaskede og forseglede.

Spiste I ikke aftensmad i Ayutthaya, så er der normalt en spisevogn med toget. Ved stationerne kommer der også altid lidt handel med lækkerier, der kan spises eller lidt at drikke. Ellers har tjenerne det også ombord på toget.

Dag 8: Ankomst til Chiang Mai og templernes skønhed
Det historiske tempel Wat Phra Singh i Chiang Mai, Thailand.

Skynd jer hen på jeres hotel med en taxa, stil jeres bagage og begynd dagen i Thailands mest fantastiske by.

Chiang Mai i Det Historiske Thailand

Vil I hellere på egen hånd rundt i Chiang Mai, er der nok at tage fat i. Tag en dag hvor I bare går rundt inde bag voldgravene og finder små gemte templer.

Der er også meget at smage på eller kolde varer at drikke. Nyd en stille dag og om aftenen kan I tage på natmarkedet; Thailands største og der kan I købe alt og spise endnu mere.

På kokkeskole i Chiang Mai

Har I lyst til noget særligt vil vi anbefale kokkeskolen ”Thai and Akha Cooking Class in Chiang Mai” Bestil kokkeskolen her.

På kurset skal I udforske jeres evner og smagsløg, når I skal lære at lave thai- og akha mad. Thai mad har I smagt meget på jeres rejse og nu skal I selv prøve kræfter med det. Akha er et folk der lever her højt mod nord i Thailand. Det er et minoritetsfolk fra de såkaldte Hill Tribes/Bjergstammer.

Hotel i Chiang Mai

Chinag Mai har et imponerende udbud af hoteller, men vi har valgt det trestjernede Chiang Mai Heritage House.

Hotellet har også gratis WiFi, morgenmad og pool.

Bestil dit hotel i Chiang Mai her

Det koster kun 202 kr. for et dobbeltværelse. Husk at bestille fire dage.

Dag 9: kulturel tur i Chiang Mai
På rejserute i Det Historsieke Thailand i Chiang Mai

I dag skal I på den store kulturelle rundtur i Chiang Mai.

I kan vælge det som en guidet tur og denne er rigtig fornuftig: ”Bytempel og museumstur - Lille gruppe” Vil du på tur i Chiang Mai? Book her.

Men selvfølgelig kan I også gå på opdagelse på egen hånd.

Begynd dagen med at tage til det buddhistiske tempel Wat Umong, der findes ved foden af Doi Suthep. I kan komme hertil med cykel, motorcykel eller taxa/tuk-tuk.

I templet kan I lære om de buddhistiske talemåder, de kan findes på skilte i hele tempelområdet, inden i går ind og ser den imponerende Buddha-statue.

På vej tilbage skal I også besøge Wat Suan Dok, der er formet som en klokke og fra det 14 århundrede. Indenfor er der en seks meter høj Buddha og en smuk bedesal. Det er muligt at snakke med en munk om buddhismen, livet og det at leve som munk. Mange munke vil gerne træne deres engelsk mod at de fortæller om buddhisme, deres liv og Thailand.

Efter fire til fem timer returnerer I til Chiang Mai, hvor I kan udforske byens templer.

Der er så mange smukke templer, at det kan være svært at vælge. Nogle vil se dem alle, nogle kan få nok, andre vil helt i detaljen. Her er vores liste over de bedste templer i Chiang Mai:

Wat Chedi Luang, Wat Phra Singh, Wat Chiang Man og Wat Umong… bare for at nævne nogle af de smukkeste og vigtigste.

Hotel i Chiang Mai

I overnatter igen på det det trestjernede Chiang Mai Heritage House.

Hotellet har også gratis WiFi, morgenmad og pool.

Bestil dit hotel i Chiang Mai her

Det koster kun 202 kr. for et dobbeltværelse.

Dag 10: Doi Inthanon Trekking

Der er mange måder at komme til Doi Inthanon. I kan vælge at tage en taxa, hvor chaufføren venter på jer, mens I ser og oplever stederne, for derefter at køre jer tilbage. Det er nemt at finde transport i Chiang Mai

I kan også vælge at leje en motorcykel eller bil og selv tage rundt, eller vælge en tur. Vælger I en tur, anbefaler vi denne tur booket hjemmefra, så I er sikre på der er plads og da deres tur giver rigtig god valuta for pengene ”Full-Day Doi Inthanon Tour from Chiang Mai” Her bestiller du turen.

Ligegyldigt hvordan I er kommet hertil, så skal I nu opleve et smukt bjerg med smukke templer.

Thailands højeste bjerg er historisk vigtigt

Doi Inthanon nationalpark har Thailands højeste bjergtop, selve Doi Inthanon på 2565 meter over havet og ligger kun omkring en times kørsel fra Chiang Mai.

I kan gå ud på en mindre vandretur på en bræddegang, som kaldes Angka Trail, hvor I kommer forbi smukke mosdækkede træer, vilde orkideer og mange forskellige fugle.

Videre mod toppen af bjerget, hvor der findes imponerende pagoder, der stråler om kap med himlen, og udsigten over de skovklædte bjerge.

I spiser frokost (inkluderet på turen hvis I bestiller den hjemmefra) og fortsætter til det kongelige projekt, som skal hjælpe bjergstammerne i området.

Resten af eftermiddagen trekker I gennem junglen, ledt af jeres dygtige guide (eller på egen hånd) der fortæller om planter, dyr og menneskerne som bor i området. Trekket er relativt let vandring, men i et smukt område.

Der er tid til afslapning ved Wachirathan vandfaldet, før I fortsætter til målet, en landsby hvor alle indbyggerne er Karen – den hill tribe / bjergstamme der lever i området.

I landsbyen er husene relativt simple, folks liv er rigt på mange måder, men simpelt på det materielle.

Hotel i Chiang Mai

Igen i nat på trestjernede Chiang Mai Heritage House.

Hotellet har også gratis WiFi, morgenmad og pool.

Bestil dit hotel i Chiang Mai her

Det koster kun 202 kr. for et dobbeltværelse.

Dag 11: På besøg hos elefanterne
Du kan også nå at besøge elefanterne på rejseruten Det Historiske Thailand

Hvad er Thailand uden elefanter? Derfor skal I, i dag ud til elefanterne i Elephant Jungle Sanctuary. Der er flere steder rundt om Chiang Mai der holder elefanter og passer på dem. De gør det på forskellige måder.

Er det ok at besøge elefanterne i Thailand?

Vi anbefaler Elephant Jungle Sanctuary ved Chiang Mai, da det er en fantastisk oplevelse og de passer rigtig godt på deres elefanter. De har blandt andet forbudt ridning på elefanter, da de mener elefanterne kan lide overlast.

I kan leje en bil og selv køre dertil, tage en taxa der venter på jer eller vælge en tur i booker hjemmefra.

Vælger I turen anbefaler vi, at I får mest muligt ud af det og tager en dagstur. Denne tur giver jer god valuta for pengene og er meget professionel ”Full Day Visit to Elephant Jungle Sanctuary in Chiang Mai” Book turen ud til elefanterne.

Elephant Jungle Sanctuary er et etisk og bevaringsmæssigt Eco projekt kun 60 km. Fra Chiang Mai der er bygget i 2014 i samarbejde med den lokale hill tribe Karen og lokale fra Chiang Mai.

Der bor i dag over 30 elefanter, som er kommet galt af sted på den ene eller den anden måde. I dag lever elefanterne og nyder deres liv, mens deres passere, mahuts, tager sig godt af dem.

Ved at have hele dagen her, får I muligheden for at lære de imponerende dyr at kende, få en forståelse for deres liv og deres opførsel.

I kommer tæt på elefanterne i deres naturlige hjem – lige midt i den spektakulære, tætte jungle.

Er I på turen, bestilt ovenfor, kan frokosten købes undervejs.

Typisk skal elefanterne ud og bade om eftermiddagen og det er en ren fryd at se dem splaske i vandet – det er ren elefant-nydelse. Det er ikke muligt at bade med dem.

Bagefter køres I tilbage til Chiang Mai og jeres hotel.

Hotel i Chiang Mai

Sidste nat på Chiang Mai Heritage House.

Hotellet har også gratis WiFi, morgenmad og pool.

Bestil dit hotel i Chiang Mai her

Det koster kun 202 kr. for et dobbeltværelse.

Dag 12: Mod Danmark via Bangkok

Book et fly fra Chiang Mai til Bangkok - husk det skal være til samme lufthavn som I flyver til Danmark fra.

Prisen for flybilletten mellem Chiang Mai og Bangkok er fra 197 kr. og der er hyppige afgange.

Bestil Chiang Mai til Bangkok her

Alt efter hvornår jeres fly afgår har I dagen til fri disposition og kan få en massage, se flere templer, besøge zoologisk have eller bare nyde Chiang Mais store udvalg af hyggelige caféer og gode restauranter.
I flyver via Bangkok – husk at sætte nok tid af i Bangkok lufthavn til sikkert at kunne skifte.

Du kan også vælge at bestille din billet samlet – altså flyve ud fra København til Bangkok og hjem fra Chiang Mai til København. Du køber derved en samlet billet og derfor har flyselskabet pligt til at få dig hele vejen. Du betaler lidt (2-300 kr.) for denne service, men det giver dig måske mere ro i maven, til gengæld er du ikke så fleksibel og det bliver tit langsommere.

Tjek selv flypriser her.

Dag 13: Ankomst hjem fyldt med oplevelser

Velkommen hjem og husk at skrive hvis noget ikke gik som forventet på din rejse.

Mulighed for luksus eller komfort

Er Det Historiske Thailand på budget ikke godt nok?

Luksus - Det Historiske Thailand

Vil du have udskiftet budgethoteller med luksus? Og få tilpasset ture, restauranter og resten til den bedste standard?

Vi kan hjælpe.

Forbedringer

Hoteller med 5 stjerner

Private ture

Omtrentlige ekstra priser

Fra 500 kr pr dag

Fra 700 kr pr tur

Komfort Det Historiske Thailand

Vil du ikke bo på budget på rejsen: Det Historiske Thailand, men heller ikke betale for luksus? Så er komfort, eller god turistklasse som rejsebureauerne kalder det, det rette valg for dig.

Vi kan lave ændringen for dig.

Forbedringer

Hoteller med 2-3 stjerner

Omtrentlige ekstra priser

Fra 250 kr pr dag

Palmer i Sydøstasien til din rejse

Andre muligheder for rejseruter til Thailand

Find din rejseplan her på siden eller lad os lave den

Drømmer du om noget andet end Det Historiske Thailand? Vi kan hjælpe dig med alle typer af rejser i Thailand. Vi sammensætter rejseruter til alle hjørner af Sydøstasien. Thailand er en favorit og vi kan lave planen om du rejser som familie eller solo, par eller venner.

Hvis vi sammensætter din rejserute får du mere tid til at rejse og opleve Thailand.

Fly til Thailand

Fin de bedste tilbud på flybilletter her.

Hotel i Thailand

Find og vælg selv dine hoteller

Ture i Thailand

Find cykeltur i Bangkok og kokkeskole på Koh Lanta og alle de andre fede ture.

Rejsevaccination

Husk at blive vaccineret  inden du skal rejse til Thailand.


Tre muligheder for din rejserute

Skræddersyet rejserute

Lang rejserute

Ændring til en rejserute