Overnatningsmuligheder i Thailand

Hotel på Koh Mook

Bedste hoteller på Koh Mook, Thailand

Vi har testet, afprøvet, undersøgt og anmeldt hoteller på Koh Mook.

Vi har fundet de bedste hoteller, de lækreste resorts og de fedeste lodges.

Vi har fundet det perfekte valg til børnefamilier på Koh Mook. VI har udvalgt de bedste hoteller til kæresteparet på Koh Mook. Vi har også fundet dit hotel hvis du er til luksus på Koh Mook i Thailand.

Vores favorit hotel på Koh Mook, Thailand

Priserne er fundet en tilfældig dag i mellemsæson (altså ikke højsæson eller lavsæson men midt imellem). De er fundet til samme dato og kan derfor sammenlignes men når du taster dine datoer ind kan de blive både billigere og dyrere alt efter din rejseperiode.

Skriv til os og vi kan sammensætte din rejserute i Thailand med Koh Mook for laver pris end at købe en guidebog.

Klik her og få en personlig rejserute med Koh Muk.

Bedste hoteller for familier - Koh Mook

Koh Mook har efterhånden en del at vælge mellem og som den paradisø Koh Mook er, elsker mange familier øen. Vi har fundet gode steder i forskellige prisklasser til den rejsende familie.

Koh Mook Sivalai Beach Resort

Karakter

Vi venter på et billede fra dit hotel på Koh Mook i Thailand

Det er hvis I har lyst til at forkæle jer selv lige lidt ekstra. Koh Mook Sivalai Beach Resort har direkte adgang til Hao-Laem Beach. Der er også en udendørs swimmingpool med havudsigt, thailandsk designede villaer samt en restaurant. Det ligger så idyllisk og koster 1.649 kr pr nat for fire. Prisen er inklusive morgenmad.

-> Booke hotel

Koh mook coco lodge

Karakter

Der kommer snart et billede fra hotel på Koh Muk, Thailand

Stedet er lidt mere backpacker. Det er charmerende og hyggeligt. Koh mook coco lodge ligger på stranden med skøn havudsigt, restaurant, gratis cykler og bar. Det er lidt simple hytter med myggenet og vifter. Prisen er 312 kr per nat for en familiebungalow. De har også bungalows i mursten med dobbeltværelse med mulighed for at have børn i eksisterende eller ekstra senge mod gebyr.

-> Book hotel

Koh Mook Garden Beach Resort

Karakter

Der kommer snart et billede fra dit hotel på Koh Mook, Thailand

Et dejligt sted i tæt kontakt med naturen. Hotellet er med pool og aircon på værelserne. Det ligger lige ned til stranden. Prisen er 401 kr per nat for en familiebungalow inklusive morgenmad.

->Book hotel

Find flere gode tilbud på hoteller på Koh Mook

Booking.com

Tre muligheder for din rejserute

Skræddersyet rejserute

Lang rejserute

Ændring til en rejserute