Med børn på Sanur, Bali

Sanur på Bali – rejser med børn

Denne side indeholder affiliate links. Det vil sige at hvis du klikker på dem og køber noget tjener vi en lille smule. Dette koster ikke dig noget men gør vi kan fortsætte med at hjælpe dig gratis.

Sanur på Bali er et af de mest populære rejsemål med børn på Bali – og med god grund. Stranden er mere end bare ok, den er dejlig og behagelig. Der er ikke de vilde bølger, som andre steder på Bali er berømt for. Her er stille vand det meste af året og børnene kan lege i vandkanten. Faktisk er her også meget roligere end Kuta og områderne deromkring.

Vil du have en rejserute til Bali med Børn hvor I har en uge på Sanur?

I Sanur er der mange restauranter på alle prisniveauer. De fleste er rigtig børnevenlige og både tjenere og gæster tager godt imod familier med børn. De findes hele vejen langs hovedgaden og langs stranden. Er I mere til lokal mad så gå over hovedgaden og længere ind, der spiser de lokale.

På restauranterne i Sanur er børn altid populære

Der er også fine muligheder for shopping, hvis man enten bare skal hygge med det eller finde fine souvenirs. Sanur er en rigtig by, så der er rig mulighed for at opleve det normale balinesiske liv, med aktive templer, gaderestauranter og festivaler. I Sanur er der supermarkeder, så du kan få det meste hvis I vælger at bo i en lejlighed – Hardy’s Sanur er det største supermarked i Sanur.

På udflugter med børnene

Sanur ligger rigtig godt for mulige udflugter på Bali. Alt efter børnenes alder, er der mange endagsture hvor jeg vil anbefale både kultur, templer, ceremonier og de mere traditionelle ferieoplevelser.

Af kulturelle ture og templer vil jeg særligt anbefale to steder: Pura Tanah Lot og Pura Ulun Danu Bratan. Begge er lidt lange ture, men vildt smukke og specielt Pura Ulun Danu Bratan er et fantastisk område. Lav turen til en oplevelse, så I stopper flere steder undervejs. Turen tilbyder de fleste taxaer/biler-med-chauffør, der nemt kan bookes i Sanur (på gaden eller gennem bureau).
Eller for at have styr på det (og sikre bedre kvalitet) kan du også booke turene hjemmefra. Som familie foretrækker jeg, at tage private ture. Det koster ikke meget mere hvis I er fire eller flere og så har I meget større fleksibilitet. Er I kun to kan der være en del at spare (og måske hyggeligt) at tage med en gruppe eller finde nogen at dele med.

Seks gode ture på Bali

Jeg kan anbefale denne tur: Fulddags privat tur Ulun Danu Bratan Temple med Tanah Lot Sunset.

Vil I ud og opleve noget mere aktivt og ikke mere kultur, så er der flere muligheder som ATV (altså de her firehjulede motorcykler). Børnene skal køre med en voksen, men det er noget I sent glemmer. Turen hedder Alt inklusive Bali ATV / Quad Bike Oplevelser.

Der er også rigtig mange fantastiske oplevelser uden ture, hvor I bare finder en taxa/bil med chauffør (det kan ikke rigtig betale sig selv at køre på Bali). Så aftaler i dagens destination eller spørg chaufføren om han kender en ceremoni, fest eller et lidt ukendt sted.
Ubud er i sig selv spændende, men den skriver jeg mere om et andet sted.

Jeg synes Bali Zoo er et besøg værd – det er hyggeligt og et rigtig fint sted at tilbringe en dag. Prisen er fra 125 kr. og op, alt efter hvilke oplevelser I ønsker. Har I lidt ekstra penge kan I vælge Bali Safari  i stedet – det er en større oplevelse, men koster omkring det dobbelte i forhold til zoo. Begge steder lider desværre af komplicerede billetpriser men så er der mere at vælge i mellem.

Flere, måske særligt familier med større børn, er vilde med Waterbom Bali.

Man kan også tage ungerne med på surf-skole, det er rigtig sjovt og de fleste steder henter jer gerne på jeres hotel. Jeg vil anbefale i begynder med et par timer, for at se om det passer jer. Der er mange muligheder i Kuta men vil I bestille inden er dette en god mulighed: Bali Odyssey Surf School.

Børnevenlige hoteller i Sanur, Bali

Her finder du vores favoritter når du rejser med børn. Vi har taget udgangspunkt i en familie med to voksne og to børn og derfor har vi selv ofte valgt en villa eller familieværelser. Det er selvfølgelig altid smag og behag, men her er vores valg af de bedste hoteller for rejsende med børn på Bali (Sanur).

/KOMFORT/ Et meget varmt anbefalet sted er ’family villa sanur’ hvor I kan få en villa med to soveværelser og pool. Det ligger ikke direkte på stranden, men det er en kort tur derned. Prisen er yderst rimelig til omkring 6.000 kr. for to uger og fire personer.

/LUKSUS/ Vil I give den gas og have noget af det bedste for familier, så se Prime Plaza Suites Sanur , hvor I kan vælge en suite med to værelser. Der er pool, spa, børneklub og meget, meget mere. Det koster omkring 11.000 for to uger med fire personer.

/LUKSUS/ på stranden/ Er vores valg af luksus ikke godt nok? Skal det være den rejse hvor alt bare er lækkert, så tag to værelser på Villa Pantai Karang hvor alle detaljerne virkelig er i orden. Det er mere oplagt for familier med større børn. Det ligger lige på stranden, har solterrasse med swimmingpool og koster 18-19.000 for to uger, hvor I har to dobbeltværelser.

/BACKPACKER/ Vil I derimod bo mere lokalt og have det lidt mere prisbevidst, kan I få billige, men udmærkede steder. På Jepun Bali Homestay er der aircon, hyggelig have og morgenmad, men ingen pool eller andet. Bedste bud for en familie er at booke to værelser som kan gøres for 3.000 kr. for to uger.

Vi har lavet en rejserute med gode hoteller – Bali med børn.

Vil du se hvad der ellers er af spændende steder at overnatte i Sanur? Kig herind.

Booking.com

Er uheldet ude i Sanur

Børnefamilier vil ofte gerne have styr på nærmeste hospital, for at have den sikkerhed i lommen og der ligger flere lige inde i Denparsar/Kuta og det tager kun 20-30 minutter at komme dertil. Hospitalerne er meget professionelle og kompetente. Vælg BIMC og husk din rejseforsikring.

Hvis I har brug for at ringe efter hjælp så ring til hospitalet på (+62 361) 761 263

Eller nødnummeret (politi osv.) på 112. Husk alt det med lokalnummer og ud og ind af lande – så prøv +62 (0) 361 112 fra din danske mobil.

Skal du have fat i dansk hjælp er det bedste bud

Dansk konsulat på Bali  (Royal Danish Consulate)

 Jalan By Pass Ngurah Rai – Pemogan No. 852
Denpasar – Bali 80221
Telefon: +62 (0) 851 0021 6979 / +62 361 766 638
E-mail: danishconsbali@gmail.com

Rejser med børn, Topliste

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tre muligheder for din rejserute

Skræddersyet rejserute

Lang rejserute

Ændring til en rejserute