Banegården i Hua Hin, Thailand

Rejsetilbud: Magiske Thailand efterårsrejse

Denne side indeholder affiliate links. Det vil sige at hvis du klikker på dem og køber noget tjener vi en lille smule. Dette koster ikke dig noget men gør vi kan fortsætte med at hjælpe dig gratis.

Vi har fundet et super spændende tilbud på en rejse til Thailand – både på fly, transport og hoteller – kun 4.144,50 kr. Så har I brug for et lille rejsetilbud og få smag for Thailand eller måske gense denne Østens Perle, så er dette en lille hurtig mulighed.

Rejsen er fra 17. september til 1. oktober 2019.

Fly fra København til Bangkok fundet 11/7/2019 til kun 2693 kr for en returbillet.

Du ser Bangkok på hjemvejen så hop på en direkte VIP minibus til Hua Hin – den kongelige strand og det bedste sats, på et fedt sted i Thailand i slut september, hvor regntiden ofte gør mange steder lidt kedelige.

Bestil Suvarnabhumi Airport til Hua Hin for kun 375 ฿ (81 kr).

I Hua Hin har vi fundet et super godt hotel til dig. Giv den gas på et firestjernet hotel i ti dage. Book det fra 18. til 28. september. Vælg deluxe-værelset for 2.105 kr, for et dobbeltværelse.
Navnet er A Villa Huahin Hotel og du kan bestille det her.

Billigere eller bedre hotel i Hua Hin?

Vil du hellere se hvad der findes af andre tilbud, så find hotellet hos Booking.com

Dit rejsetilbud i Bangkok, Thailand

Bangkok skal ikke undervurderes, så i dette rejsetilbud til Thailand, har vi inkluderet et par dage i hovedstaden. Men er du mere til ét sted og strand så tager du bare alle dagene i Hua Hin.

For at få lidt eventyr, kan du overveje at tage toget mellem Hua Hin og Bangkok, men minibus og busser er mere effektive og billigere.
Find de bedste muligheder fra Hua Hin til Bangkok og book hjemmefra.

Vi har igen fundet et lækkert hotel til dig i Bangkok, fra 28. september til 1. oktober.
Stedet vi har fundet er ved Khao San Road, som er den klassiske gade for rejsende, med alt i restauranter.
Hotellet har pool, restaurant og er et ganske udmærket sted. Navnet er Rambuttri Village Plaze til kun 165 kr. per nat, for et dobbeltværelse,

Prisen for dette rejsetilbud til Thailand

Du kan komme på denne rejse til Thailand med Hua Hin og Bangkok for kun 4.144,50 kr per person hvis I rejser to sammen. Men så skal du nok også skynde dig at booke.

Vil du hellere at vi skræddersyr en rejse til Thailand, med netop dine ønsker? Så kig på vores muligheder for rejsekonsultation.

Hua Hin, rejsetilbud

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tre muligheder for din rejserute

Skræddersyet rejserute

Lang rejserute

Ændring til en rejserute