Strand og palmer i smukke Thailand

Rejsetilbud: Krabi i Thailand

Denne side indeholder affiliate links. Det vil sige at hvis du klikker på dem og køber noget tjener vi en lille smule. Dette koster ikke dig noget men gør vi kan fortsætte med at hjælpe dig gratis.

Få et rejsetilbud til Krabi, Thailand. Vi elsker Krabi og hele det område i Thailand. Der er så smukt, med de smukkeste strande, det klareste vand og de bedste hoteller.

Det er ferie, rejse og hygge for alle; par, familier eller solo.

På vores rejsetilbud til Krabi, Thailand har vi fundet super-billige flybilletter til Krabi og det bliver vi nødt til at dele med jer. Der er flere forskellige muligheder, men vi har valgt den billigste, vi kunne finde, til kun 2.795 kr for en retur billet til Thailand. Det er sjældent det kan slås.
Det er med afrejse 29/10 2019 og hjemrejse 6/11 2019 – hvis det ikke er nok tid kan man for et par hundred mere, få en uge eller to mere.

Vi har selvfølgelig også fundet det perfekte hotel der passer dertil. Vi har en forkærlighed til Ao Nang stranden, der ligger nær Krabi, så det ikke koster jer for meget tid i transport. De har også nogle fantastiske hoteller.

Er det ren ferie og afslapning så er Sea Seeker Krabi Resort, med fire stjerner, et godt bud. Der er pool, palmer og paradis. De kan give jer alle syv nætter for kun 2.286 kr for dobbeltværelse.

I alt har I hermed fået en super dejlig uge med dette rejsetilbud til Krabi, Thailand på et udmærket hotel til kun 3.938 kr.

Vil du have noget andet? Ud på en ø? Eller ønsker en rundrejse i Thailand? Det hjælper vi meget gerne med – bare klik her.

rejsetilbud

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tre muligheder for din rejserute

Skræddersyet rejserute

Lang rejserute

Ændring til en rejserute