Bedste hoteller på østsiden af Thailand

Bedste hoteller på Koh Samui

Bedste hoteller på Koh Samui i Thailand

Vi har fundet, undersøgt og testet de bedste hoteller på Koh Samui i Thailand.

Hvis du drømmer om ferie i Thailand er Koh Samui et godt bud. Du kan flyve hertil eller tage færgen. Øen er stor nok til at her er alt fra de bedste restauranter til lokale markeder. Der er også hoteller i alle prisklasser.
Der er fantasiske hoteller til børnefamilier.
Der er skønne steder til parrejsen.
Der er bungalows til backpackere.
Der er lodges til de modne par.
Der er hoteller til fest, til afslapning, til luksus, til besparelse og til livesnyderi.

Vi har her samlet en oversigt over de hoteller som vi vil anbefale rejsende til Koh Samui hvad end du er på badeferie, rundrejse eller hvordan din rejse ser ud.

Testede, afprøvede og anmeldte

Bedste hotel på Koh Samui

Vi har fundet priserne tilfældig dag i mellemsæsonen - hverken højsæson eller lavsæson. Alle de nævnte priserne på et hotel på Koh Samui i Thailand er undersøgt samme dato og kan derfor sammenlignes. Bemærk dog at når du taster dine datoer ind kan hotellerne blive både billigere og dyrere alt efter din rejseperiode.

Vil du have hjælp til din personlige, perfekte rejserute i Thailand med Koh Samui for laver pris end at købe en guidebog.

Klik her og få en personlig rejserute med Koh Samui.


Bedste hoteller for rejsende med børn- Koh Samui

Koh Samui er Thailands anden største ø med mange muligheder. Hvad end du ønsker de mange muligheder eller de mere stille steder hvor turismen endnu ikke er dominerende.

Vi har besluttet os for visse områder som vi mener har en rigtig god balance men ønsker du andre områder så tøv ikke med at kontakte os.

Særligt til familier er vi vilde med Bo Phut og Fisherman's Villages. Men hvis du vil have det lidt mere stille er Choeng Mon Beach et rigtig godt valg.

Smile House, Bophut

Karakter

Vi venter på et billede fra dit hotel på Koh Ngai i Thailand

I Bo Phut og Fisherman's Villageser der flere gode hoteller til børnefamilie. Her på Smile House er der pool og skønne bungalows. Lige over den lillebitte gade findes hotelles restaurant og stranden.
Det er lige på/ved gaden hvor natmarkedet finder sted og hvor der er fyldt med rigtig gode restauranter. DU kan få hele tosoveværelser for kun 803 kr pr nat og der er god plads til fire.

-> Booke hotel

Eden Beach Bungalows, Bophut

Karakter

Hvilket billede har du fra dit hotel på Koh Ngai i Thailand

---------------Resortet ligger blot 100 meter fra Koh Ngai-stranden. Man kan bo lige ved stranden. De har restaurant, bar og have. Stedet er et tre-stjernet resort. Prisen for en nat er 825 kr for alle (altså også inklusive børnene, ved to børn). Det inkluderer ikke morgenmad, som kan tilkøbes hvis man ønsker det.

-> Booke hotel

Mayalay Beach Resort

Karakter

Har du det bedste billede fra dit hotel på Koh Ngai i Thailand

Hvis det skal være lidt luksus. Mayalay Beach Resort ligger ved stranden i Koh Ngai og har traditionelle bungalows med aircondition. Der er endda en gratis velkomstdrink. Prisen er 624 kr for en nat eller et par hundred kr mere nede ved havet. Prisen er for en bungalow, men eksklusiv børn, som koster alt efter om I ønsker egne senge eller ej.

-> Booke hotel

Samui Honey Cottages Beach Resort

Karakter

Lige på Choeng Mon Beach på Koh Samui er Samui Honey Cottages Beach Resort

Hvis du vil bo ved Choeng Mon Beach som er rigtig skøn. Men lavt børnevenligt vand, ikke så mange mennesker og nogle små hyggelige restauranter så er Samui Honey Cottages Beach Resort virkelig et godt valg. Der er pool lige ud til stranden og en lille hyggelig restaurant - igen lige på stranden.
Det er tre-stjernet og du kan få et familieværelse til fire for 810 kr pr nat.

-> Booke hotel

Rejserute til Thailand

Vil du gerne hoppe fra paradis-ø til paradis-ø. Den ene strand er mere perfekt end den anden.

Men hver ø har sig egen personlighed og det er værd at hoppe fra Koh Lanta til Koh Mook videre til Koh Ngai og måske endda helt til Koh Kradan hvis du vil lidt mere.

Tag vores rejserute til det ultimative ø-hop-eventyr i Thailand og vi kan næsten love det bliver en skøøøønt rejse.

En personlig rejseplan til Laos
Luang Prabang i Laos er et must see på vores rejseruter
Munke i orange kan oplevelse på næsten alle rejseruter i Laos

Tre muligheder for din rejserute

Skræddersyet rejserute

Lang rejserute

Ændring til en rejserute