Flodbådene: express boat chao phraya

Bangkok – tip til transport med flodbåde

Denne side indeholder affiliate links. Det vil sige at hvis du klikker på dem og køber noget tjener vi en lille smule. Dette koster ikke dig noget men gør vi kan fortsætte med at hjælpe dig gratis.

Vi har samlet gode råd til transport i Bangkok for med flodbåde kan du spare både tid og penge på dit besøg i Bangkok, Thailand.
De offentlige både i Bangkok er ret effektive. Og bestemt en oplevelse for store og små. Der sejler rigtig mange typer af både på floden. Det er også nemt at komme til at tage private både, cruise med aftensmad eller turistbådene (der er en hop-on hop-off båd til omkring 200 baht for en dag). Men bedst værdi er de lokale rutebåde. En båd-bus. De sejler fra nord til syd eller omvendt. Det er forskellige ruter (farver på flag) men de fleste stopper alle steder af interesse for besøgende.

Tag både rundt i Bangkok. Også børn elsker det.
Børnene på ekspresbåden på floden i Bangkok

Prisen er yderst rimelig med omkring 15 baht per person (alt efter rute og strækning). Nogle af de stop vi har brugt meget et det lige udfor Khao San Road , China Town, Grand Palads og Skytrain (hvert stop har et navn og nummer). Det ved Khao San Road er f.eks. N13 Phra Arthit men man kan altid spørge ombord og folk hjælper meget gerne.
Billetter kan købes ved en lille bod ved stoppestedet eller ombord.

Der er faktisk heller aldrig trafikprop på floden… Og det er unikt for transport i Bangkok.

Her er de mest populære stop med flodbådene i Bangkok
Transport i Bangkok med flodbåde: De mest populære stop med flodbådene i Bangkok
Mere om Express Boat Services - Chao Phraya Express Boat
Mere information om Express Boat Services – Chao Phraya Express Boat

Vi kan sammensætte din rejserute til Thailand med Bangkok. Det fantastiske ved Bangkok er så mange storslåede seværdigheder samlet på et sted og at Bangkok er nem at inkludere på alle rejser til Thailand – ja faktisk det meste af Sydøstasien.

tip, transport

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tre muligheder for din rejserute

Skræddersyet rejserute

Lang rejserute

Ændring til en rejserute