Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Fast, easy & for free

Lorem ipsum dolor sit amet.

Post an ad

Det bedste fra Indien – Rajasthan og Varanasi

Advert details

Advert ID: 147
Displayed: 977
Expires: 18-01-2027 11:43:00
0.00 (0 votes)
Price: Kr. Ca. 8000
Contact Vil du have ændringer til denne klassiske rejserute?
Vi hjælper dig gerne.
Created by
Globetrotteren (1)
5.00 (1 votes)

Description

Denne klassiske rejserute giver jer noget af det allerbedste af Indien.

Denne klassiske rejserute giver jer noget af det allerbedste af Indien. Det er en rundrejse i Nordindien med begyndelse i sprudlende Delhi. Så rejser I til eksotiske Rajasthan med blandt andet den lyserøde by Jaipur, tigerreservater og kongebyen Fathepur Sikhri. Jeres rejse fortsætter til Taj Mahal i Agra og helt ud til Yamunafloden. Men rejsen er ikke slut endnu for et af højdepunkterne er gemt til sidst: Den hellige by Varanasi.

Vi har gjort vores bedste for at finde de bedste steder, de bedste hoteller til gode priser og valgt ture som gør jeres rejse nem og bekvem – men stadig spændende og eventyrlig.

 

Dag 1: Fly fra Danmark til Indien

Vi har fundet fly fra København til New Delhi for kun 3238 kr. retur, med bagage og mad.

Bestil fly her.

 

Dag 2: Ankomst til Delhi og rundtur i byen

Vi anbefaler at du booker afhentning i lufthavnen hos dig hotel – det er nemt og bekvemt. Du kan selvfølgelig også tage en taxa.

Har du bestilt afhentning står der en mand med et skilt med jeres navn på og han køre jer direkte til jeres hotel. Få tjekket ind og kom ud på eventyr.

Da I kun har en dag i Delhi har vi fundet den perfekte tur – den er lidt lang – men til gengæld ser I det hele og mere til. Vi har valgt en privat tur for at jeres guide kan koncentrere sig 100% om jer og jeres ønsker og for at I kan sige stop vi orker ikke mere hvis I bliver for trætte efter flyveturen.

Turen hedder ‘Privat Delhi bytur inklusiv New Delhi og Old Delhi’ og bookes her.

 

Det er en hel dag med udforskning af det historiske og kulturelle skattekammer der er Delhi. I sidder bekvemt inde i en aircon bil, for Indiens varme kan være overvældende i begyndelsen.

På turen skal I se The Red Ford, Jama Masjid, Raj Ghat, Humayun’s Grav, India Gate, Nationalmuseet og meget, meget mere.

Et er højdepunkterne er også det berømte Bahai Lotus Tempel og den smukke minaret fra det 12. århundrede der strækker sig 75 meter mod himlen.

Har I ikke tid eller kræfter til det store program kan I booke en halv dag her https://dk.viator.com/da/7383/tours/New-Delhi/Half-Day-Private-Tour-New-Delhi/d804-34682P2

Om aftenen er I tilbage på hotellet

Hotel i Delhi

Vi har fundet og valgt det udmærket 3½-stjernede hotel Hotel Godwin Deluxe. Det koster kun 275 for et dobbeltværelse.

Book dit hotel i Delhi her.

 

Dag 3: Mod Rajasthan og Jaipur

Rejsen ud af Delhi mod selve eventyrenes og maharajaernes land er en stor oplevelse. Vi har fundet en tur med privat transport der fortsætter med en god rundtur når i kommer frem til Jaipur.

Vi har valgt ’Privat Jaipur dagtur fra Delhi med bil’ - bestil jeres tur lige her.

I samles op tidligt for at få mest ud af dagen og køre de fem timer til Jaipur. Den helt store fordel ved privat chauffør er det personlige møde, den personlige stil og i det hele taget får I en personlig oplevelse. Snak med jeres chauffør undervejs så I får de stop I ønsker – det er spændende at rejse gennem den ægte landlige idyl i Indien, der er også mange steder at stoppe og smage på mad, frugter og andet godt.

I kommer ud mod ørkenområderne hvor det virkelig virker som 1001-nat i virkeligheden. Ud på formiddagen kommer I til Amber Fort der ligger lige i udkanten af Jaipur by. I begiver jer på lidt vandring mod toppen af bakken hvor paladset ligger. I skal også besøge Jai Mandir Templet og se den smukke spejlhal. I Jal Mahal skal I forstå hvorfor det kaldes for Vand-Paladset.

Jaipur blev malet lyserød til ære for Prins Albert der kom på æresbesøg helt tilbage i 1853 – og byen kaldes stadig Den Lyserøde By og så ved

Efter en god frokost på en lokal restaurant skal I besøge City Palads – bygget i en blanding af rajasthani og mughal stilarter. Det er høje detaljerede søjler og skønne buer.

Senere rejser I videre til Jantar Mantar Observatorium – et UNESCO bevaringsværdigt sted – der er bygge i sin tid til at observere himlen over riget. Observatoriet blev grundlagde i 1728 af Jai Singh.

I slutter dagen af ved det ikoniske vidunder Hawa Mahal, også kaldet Vindenes Palads, som har været harems udkigspost i gamle dage og i dag er symbolet på Jaipur.

Hotel i Jaipur

Vi anbefaler I overnatter på det tre-stjernede Hotel Savi Regency til kun 154 kr per nat for et dobbeltværelse med morgenmad og WiFi.

Find hotellet her.

 

Dag 4: En hel dag i Jaipur

I dag skal I genopleve noget af det i så på rundturen i går – hvis I føler I ikke fik det hele med. Eller I skal shoppe løs i Jaipur for der er nok ta købe og det er ikke dyrt.

Efter et par travle dage er det vidunderligt at bare have tiden for jer selv og udforske Jaipur på egen hånd i eget tempo.

Bliver det hele for afslappet for jer? Så er her et par ture vi varmt kan anbefale.

Jaipur Puppet Show and Dinner with Private Transport – en meget autentisk Rajasthan oplevelse https://dk.viator.com/da/7383/tours/Jaipur/Jaipur-Puppet-Show-and-Dinner-with-Private-Transport/d4627-5588GETSJAI19

Private Day Trip to Samode and Khandela Including Lunch and Dinner – en lang men fantastisk tur - https://dk.viator.com/da/7383/tours/Jaipur/Private-Day-Trip-to-Samode-and-Khandela-Including-Lunch-and-Dinner/d4627-7668P102

Dag 13: Ankomst hjem fyldt med indiske oplevelser

Velkommen hjem og husk at skrive hvis noget ikke gik som forventet på din rejse.

Specific details

Hvornår vil du rejse? januar, februar, marts, april, maj, juni, september, oktober, november, december

Comments

Rating

Fortæl om dine oplevelser med vores rejseruter

Hotellerne
Prisen
Tiden på ruten effektivt brugt

Users' reviews

Log-in to add review